Bejelentés


Otthon végezhető munka! Segítek a jobb jövőért!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üdvözöllek a Web oldalamon!Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy a tudomásomra jutott, befektetés nélküli pénzkereseti lehetőségről tájékoztassam az érdeklődőket. Lassan már egy éve figyelemmel kisérem a távmunka lehetőségeket az interneten. Meg kell mondanom, hogy eddig a kimondott  klasszikus értelemben vett munkával még nem találkoztam, illetve olyan emberrel, aki az ilyen munkákból egyetlen fillért is keresett volna. A távmunka hirdetéseket a következő csoportokban lehet sorolni:1./ Web áruházas üzletek.  Szerintem ezek  -szófordulattal élve-  ez az üzlet az üzletnek üzlet.


2./ az internetes MLM üzletek.    Manapság, viszonylag nehéz előmozdítani az MLM, vagyis a hálózati marketing üzletet. Főleg azért, mert nagyon felhígúlt, sok a hozzá nem értő, akik nagyon lejáratták. Nézzünk szembe a tényekkel, az emberek többségének lidérces tapasztalatai és negatív előitéletei vannak ebben az iparágban. Vannak olyan hálózati vállalatok, akiknek a múltba, botrányai és bírósági ügyei voltak. Ezeken kívül az utóbbi időben mindenki a „welnness iparágból” akar szakítani. Ezeknél az a gond, hogy többségük Magyarországon még ismeretlen terméket szeretne forgalmazni. Ám nagyon kevesek vannak aki egy ismeretlen termékért aránylag magas összeget  hajlandók kifizetni. (Magyarországon a többségnek, még a felírt gyógyszerek kifizetése is gondot okoz). Tehát ezeknél az üzleteknél nem hiszem, hogy a belépési, illetve a regisztrációs díj megtérül.3./ Az MLM bőrébe bujtatott PILÓTA JÁTÉK. Ez mintegy 600-1000Ft. közötti összeg fejében „valós munkát”-RIPORT szerkesztést, másolást- ígér. Ebből a másolás és a szerkesztés annyiba igaz, hogy a levelet le kell másolni, és a saját adatokkal kiegészítve tovább kell küldeni azoknak, akik „bedőltek” a csábító ajánlatnak. Valamint idetartozik a különböző gyémánt, és egyéb nagy összegű befektetési ajánlatok is, melyeket havonta meg kell újítani. Emberrel még nem találkoztam aki bizonyítani tudta volna, hogy keresett az üzleten.


4./ A különböző tőzsdei és szerencsejáték befektetések. Ámbár most olvastam, hogy a póker játék reklámozását, terjesztését betiltották. Nos szerintem ezeknél többségében csak veszíteni lehet.


Én a pénzkereset befektetés nélküli változatát javaslom. Ezek a „munkák” kockázat nélküliek, sok időt nem igényelnek, veszíteni nem lehet velük, legfeljebb nem fizetnek. Ezeket a tevékenységeket én, egy stratégiai játéknak tekintem, és ha bejön, még fizetnek is.


Nos az oldal menűben több ilyen lehetőséget talál!!!Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Nagy István [ 2013-07-14 15:37 ]

Szeretném meg próbálni.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!